Shere Khan's favorieten

Shere Khan kan echt helemaal uit zijn dak gaan bij bepaalde dingen, daarom wilde ik zijn favorieten met jullie delen :-)

Met stip op 1 natuurlijk het speel hengeltje, eigenlijk spelen we hier alleen in de avond mee (want anders blijf ik de hele dag met hem bezig) en hij kan echt klok kijken, want rond 22.00 uur vindt hij het wel tijd om te spelen, soms moet hij dan nog ff wachten omdat ik nog bezig ben met andere dingen en dan wordt hij hoe langer hoe ongeduldiger (mauwen, op de kast springen, soms ff krabben aan de kast enz.).

Sinds kort heb ik Carnibest in het assortiment, Carnibest heeft een snackje genaamd mini beloning, stukjes gedroogd rundspiervlees, Shere Khan’s favoriete snackje, hij is niet zo’n snoep kont, ja oke, Kaaspasta is ook héél erg favoriet. Voor wie het niet kent, kaaspasta zit in een tube en is handig om te gebruiken als beloning (bv ff stil zitten op de weegschaal, of na het nagels knippen), Shere Khan slaat zijn pootjes om de tube, ogen dicht en likken maar. Carnibest mini beloning zit een een leuk bakje, ik heb dus zo’n bakje in de gang staat (veilig buiten bereik van Thunder & Huggy) en als we ’s avonds op bed gaan dan springt Shere Khan met een noodgang op de sidetable, zodat ik niet vergeet hem wat van deze snoepjes te geven.

In tegenstelling tot Thunder & Huggy, geeft Shere Khan niet zo veel om eten, als is hij wel gek op de mini beloning en de kaaspasta (volgens mij heeft hij nog nooit iets gejat bv, Thunder & Huggy lukt dat meerdere malen per week <ggrrrrr> hij eet wat hij nodig heeft en meer ook niet, hij is dus ook mooi slank). Maar als hij Haaks Barf rund te eten heeft dan is hij helemaal druk, rent mauwend in de rondte en is gewoon hyper <zo schattig>. Verder vindt hij de meeste KVV niet zo geweldig, hij is een echte BARF/NRV eter (en kleine prooidieren vindt hij ook heerlijk, dan is hij ook druk en hyper). Kalkoenvlees, kippennekjes, kipfilet en konijnennier vindt hij ook heerlijk. Ja kip staat ook wel hoog op zijn lijstje met wat hij echt lekker vindt.

Het bewuste hengeltje, ik had er 2 maar onlangs is er 1 stuk gegaan, paniek!! Wat nou als deze ook stuk gaat!? Lammijne had er 1 in het kittenpakket gedaan en ik had er zelf 1 gekocht, maar de website die ze verkocht bestaat niet meer. Gelukkig is er nu een grote bestelling met tig hengeltjes onderweg vanuit Amerika, die met een beetje geluk deze week aankomen. Dus dan kunnen we een hele tijd vooruit.

 

Kenmerken :  Shere KhanKittenSomali
Opmerkingen
Plaats uw commentaar
: