Week 16

Zondag
Voor ons een 'rust' dag meestal ;-) lekker een lange wandeling met de honden en verder niet zo veel (of juist die klusjes die door de week blijven liggen). Het was mooi weer, ik besloot de camera weer eens te pakken en wat foto's te maken. Savanne wordt echt een hélé  grijze dame, maar verder gaat het super goed met haar, van Shannado heb ik helaas geen foto.
ThunderHuggyShere KhanMaandag
Al vroeg uit bed, Shannado had een afspraak in De Bilt. Een maand terug zijn we voor het eerst met haar geweest omdat ze heel langzaam steeds toch wel slechter ging lopen, Shannado vind het geweldig om met ons op pad te gaan. Ze was nu wel wat rustiger als anders, heel fijn, kunnen we gewoon radio luisteren LOL Een volledige update over Shannado is te lezen in de blog van 19 april 2013.
Dinsdag
Druk met bestellingen klaar maken die deze week worden afgehaald en moeten worden bezorgd, mail beantwoorden enz. Kortom een druk dagje en proberen overzicht te krijgen.


Woensdag

De grote dag! Ik vier mijn verjaardag (of moet ik schrijven ik vier het niet LOL, ik doe er niet zo veel aan, maak er een leuke dag van samen met Sven). Op facebook komen er felicitaties binnen, via de whatsapp en telefoon word ik gefeliciteerd, kortom ik voel me al gauw helemaal jarig. Ik heb eerst een afspraak in Bussum en daarna rijden we door naar Amsterdam. Lekker ff shoppen, wat eten en rondlopen, ik hou er van!

Een heerlijk 'gebakje' een Lemon Pie, iets zuur, maar heel lekker.


Sven ging voor 'veilig' en nam een bossche bol, maar die heb ik donderdag ook nog maar soldaat gemaakt omdat de bossche bol nog in de koelkast stond. Van Sven heb ik een tripje naar Londen cadeau gehad, ik wilde dat al een hele tijd, lekker shoppen in Engeland, het gaat er nu dus echt van komen, ook wil ik wat dingen gaan bekijken, misschien wel de Koninklijke stallen!? En de London Eye? Euh ik heb hoogtevrees, dus daar denk ik nog ff over na, maar zou wel gaaf zijn volgens mij!


Donderdag
Eigenlijk hetzelfde dan dinsdag, bestellingen, mail, telefoon, route voor zaterdag definitief maken en mailen enz.
En dan kom je de huiskamer inlopen om iets na te kijken (bv hoeveel voorraad er nog van product x is, omdat ik het weer eens niet kan vinden) en dan tref je Huggy en Shere Khan samen in de mand aan (ja ook 2 mandjes LOL), SK is een beetje aan het puberen, kan soms een beetje irritant zijn, maar ze liggen ook regelmatig als beste vriendjes bij elkaar in 1 mand.


Vrijdag
's Morgens vroeg op voor mijn trainingsprogramma in Woerden, helaas bleek het niet door te gaan ivm ziekte van mijn personal trainer, maar we moesten nog wel een All Animal bestelling bezorgen, dus toch op pad en nog wat vlees bij een leverancier gehaald. Bij thuiskomst de laatste bestellingen compleet gemaakt en 's avonds lekker languit op de bank, 2 of 3 katten op schoot (of onder mijn dekentje en iedereen is blij en gelukkig). Ohja eind van de middag zijn we nog ff naar Emlichheim gereden om wat fruit te halen, ze hebben daar een groot assortiment diepvriesfruit (voor weinig, € 1,89 voor een zak van 500/750/1000 gram, ligt er aan wat je hebt) en daar maak ik dan samen met wat yoghurt een heerlijke smoothie van.


Zaterdag
Bestellingen bezorgen. Sven laadt altijd de auto in, terwijl ik me klaar maak, ik geef de katten de eerste keer eten (die krijgen in de ochtend altijd 2 keer, omdat ze dat zo gewend zijn), daarna nog op zoek naar een 'verdwenen doos' voor een klant, maar die staat toch echt wel in de vriescel ;-)
Als de auto is ingeladen en ik een broodje heb gesmeerd en wat te drinken heb gepakt ga ik onderweg.

Kenmerken :  Week
Opmerkingen
Plaats uw commentaar
: