Week 17

Zondag
Lekker uitgeslapen daarna een lange wandeling met heerlijk zonnetje, kortom lekker genieten, echt zo’n family time moment, heerlijk vinden we dat. Shannado vind zondag volgens mij de leukste dag van de week, ze weet dan precies waar ze langs wil lopen en loopt ook prima mee.

Later op internet zoeken naar informatie over Engeland, wat wil ik gaan doen, waar wil ik shoppen enz enz. Verder internetten en niet zo veel doen, lekker ontspannend. Foto’s maken voor de website van vlees, ik wil bij alle producten die ik verkoop een foto van hoe het product eruit ziet, heel veel producten hebben al een foto, maar die laatste tig, dat schiet niet meer zo op. Verder op zondagavond de bestellingen bij leveranciers doen en het werk voor de rest van de week indelen.


Thunder kan er zo lekker bij liggen <3


Maandag
Een dag als zovele, bestellingen verzamelen en inpakken om later in de week te bezorgen (of het wordt afgehaald), mail bijwerken, weer een heerlijke wandeling met prima weer. Vorige week had ik weer fruit gehaald in DLd, dus ik maak een lekkere fruit smoothie (onderstaand fruit met yoghurt).


Frambozen en ander zomer fruit


Dinsdag
In de ochtend en late middag nog wat aan de bestellingen doen, in de middag ga ik naar een vriendin, ff thee drinken vooral bijkletsen, we hebben elkaar veel te lang niet gezien. Als ik weer onderweg naar huis ga tuiten mijn oren, kletsen kan ze ;-))


Tja, wat kan ik zeggen een 'stoere' Cane Corso in een kattenmandje van 50 cm doorsnee!?


Woensdag
Het is weer tijd voor Shannado haar 3 wekelijkse aquatraingssessie (al gaan we vanaf nu om de 4 weken), Shannado vindt dit zooooo ontzettend leuk!!! Eerst 3 x 10 minuten lopen in de waterbak en daarna nog 10 minuten onder een magnetisch veld liggen. Dat liggen blijven is wat lastig voor haar, maar als ik genoeg snackjes voer, dan gaat het prima.

Ik had dus helaas te weinig snackjes bij me (is me nog nooit gebeurt!), Maar Anja had nog een bak met brokjes staan, nou Shannado vond ze héérlijk :-) haha. Toen het piepje ging dat ze klaar was, ruimde ik haar spullen op (natte handdoeken, bakje waar de snackjes in hebben gezeten, lege zakjes enz.) en Shannado dacht ‘oh als jij dat ff regelt, dan neem ik nog ff een paar happen brokken uit de bak’ (hmmm als het aan de hond lag kocht ze….). Ik kon nog net de bak wegzetten en haar tegenhouden.

Op de terug weg naar huis nog een paar bestellingen bezorgd, dat kon ik mooi combineren. Thuis gekomen nog wat bestellingen maken, het was een drukke en chaotische week (zo’n week dat je het gevoel hebt dat je steeds een aantal uren achter jezelf aanholt en druk en onrustig blijft), gelukkig was Sven thuis, dus die kon de bestellingen die werden bezorgd door leveranciers mooi opruimen en in de vriescel plaatsen.


Donderdag
In de morgen eerst een afspraak, daarna bestellingen bezorgen. Mijn laatste adres was in Groningen, dus daarna nog ff de stad in geweest. Lekker ff shoppen en geld uitgeven (oeiii ik hou er van).


Vrijdag
Weer vroeg op pad voor mijn wekelijkse rugtrainingssessie, ik heb de laatste weken wat meer last van mijn linker heup, dus daar wat extra tijd aanbesteed. Ook trek ik steeds naar rechts met de training (ik ben dus scheef) maar merk dit zelf totaal niet, lastig omdat dan zelf te corrigeren als je het zelf niet merkt. Na de training nog een bestelling voor All Animal bezorgen.

Omdat vrijdag een mega lange dag is, koken we dan (bijna) nooit zelf, meestal is het een broodje of patat, maar dit keer gingen we ff de grens over naar Emlichheim. Daar zit een pizzeria die echt heerlijk dingen verkoopt. Mijn favoriet is de 'Hähnchen Tasche' - tomatensaus, kipfilet, tzatziki, kaas en oregano, je hebt ze in S, M en L, prijs € 4,50, € 5,50 of € 6,50. Op mijn bord, een groot plat bord (dus geen ontbijt bordje) ligt een S.
Zaterdag
Sven had gelezen dat er op 1 mei een bloemenmarkt was in Emmen en ik vond op internet dat het op 27 april zou zijn (of misschien is het wel op beide dagen!?). Sven wilde graag wat fleurige plantjes om het huis, dus hij was al vroeg uit bed en onderweg naar Emmen om wat plantjes te scoren. Helaas viel het aantal kramen nogal tegen, iets van 6 ofzo, dus dat kan je toch eigenlijk geen ‘lint van bloemen en planten kramen staat door het centrum van Emmen’ noemen :-( Naja hij heeft wat leuke fleurige plantjes gekocht, dus het staat allemaal weer wat leuker rond het huis. In de middag samen de badkamer een grote beurt gegeven, is het daar ook weer schoon, fris en opgeruimd.

Kenmerken :  Week
Opmerkingen
Plaats uw commentaar
: