Week 18

Zondag
Een zondag die lekker ontspannen begint, uitslapen en rustig wakker worden! Daarna weer lekker samen met de honden op pad, een heerlijke wandeling met prima weer. Dat is toch echt genieten, Shannado loopt goed mee, Savanne neemt alvast een aperitiefje in de vorm van een drol van een andere hond (grrrr 11 jaar en nog niet afgeleerd, het is gewoon te lekker ofzo). Sven gaat daarna bezig om stroom aan te leggen bij de vriescel (zodat de vrieskast die nu in de schuur staat verplaatst kan worden, in de schuur wordt het te koud voor deze kast in de winter en dan schakelt de kast zich uit, niet handig dus, afgelopen jaar heb ik hem dus een aantal weken uitgezet omdat ik niet het risico wil lopen dat de kast zelf uitgaat en ik het niet door heb), een klusje wat al lang op zijn 'to do' lijstje staat, maar nu is het dan zo ver. Ook monteert hij meteen een lamp bij de vriescel, hebben we daar ook licht.

Ik maak me ook maar nuttig en ga hier en daar wat aan de schoonmaak, beneden stofzuigen en dweilen, boven stofzuigen en dweilen, beide wc’s een sopbeurt, de wasbak ontkalken, in een huishouden met 2 honden en 3 katten hoef je je echt nooit te vervelen. Maar als alles weer schoon en fris is, is dat wel heerlijk! Tussendoor weer op zoek naar een hotel in Engeland, bleh, ik vind het lastig om iets te zoeken, er is ZO ontzettend veel, dus nog steeds geen keus gemaakt.


Shere Khan net wakker


Maandag
Een maandag zoals vaak een maandag, bestellingen, mail, andere werk klussen. Het is een drukke dag met veel telefoon. Sven werkt thuis dus dat is altijd gezellig en dan kan hij ook dingen voor mij pakken in de vriescel of gemaakte bestellingen in de vriescel zetten. Maandagavond nog wat rommelen en opruimen boven.


Dinsdag

Sven ging al vroeg naar de vrijmarkt in Emmen, ik deed rustig aan vandaag (en kwam met een heerlijke oranje tompouce en een broodje van Bakker Bart thuis!), verder was er dus ook helemaal niets, naja misschien hebben mensen hier uit de buurt nog een enorme schat gekocht in Emmen, Sven heeft alleen maar oude troep gezien en dan ook écht oude troep. Om 10.00 uur de TV aan en redelijk veel TV gekeken, ik heb er van genoten, vond het heel erg leuk en op sommige momenten ook ontroerend. Heb het veel op internet gelezen, maar het viel mij ook op, Beatrix die ineens de Oma rol had, heel erg leuk! Ik had best plannen voor vandaag, bv alvast een stukje boekhouding voor de BTW aangifte van het 2e kwartaal, normaal doe ik dit op het moment als het moet, als de aangifte moet worden ingediend, maar het is er niet van gekomen, Sven en ik hadden het plan om samen ff de ramen beneden te wassen, ook daar is het niet van gekomen, oei oei luiigheid met voor de TV hangen, maar het was een leuke relaxte dag!


Altijd gezellig samen op de bank liggen!

Woensdag
Weer een werk dagje zoals ze vaak in mijn week voorkomen, in de middag een zakelijke afspraak.


Donderdag
We hebben alweer een zakelijke afspraak, na die afspraak rijden we door naar Amsterdam. Ik had dinsdag al tegen Sven 'gegrapt' dat we wel door konden rijden naar Amsterdam na onze afspraak om de Nieuwe Kerk te bekijken. Maar nadat in woensdag in het nieuws had gehoord dat het echt smoor en smoor druk was, stond dat al op het 2e plan. Maar ik/wij vinden Amsterdam altijd leuk en ik heb altijd wel wat dingetjes op mijn 'to do' lijstje staan, dus we besloten toch om naar Amsterdam te rijden.

Het was inderdaad behoorlijk druk op de Dam, dus we gingen eerst wat eten en winkelen, toen we na zo'n kleine 3 uur weer terug waren op de Dam besloten we om toch maar naar huis te gaan.
Vrijdag
Vrijdagmorgen had ik een massage, lekker!! Daarna nog ff naar Emmen om te kijken naar een nieuwe jas, zoals heel vaak ziet het er op een website bijzonder leuk uit, maar valt het dan behoorlijk tegen in het echt. Dus geen nieuwe jas. Verder nog een paar bestellingen maken en mail beantwoorden.

Zaterdag
Sven had voor zijn auto een afspraak om de winterbanden te wisselen, daarna ging hij nog ff naar Klazienaveen, daar was bloemenmarkt. Nou alles staat er hier meer dan fleurig bij, hij kwam met een aardige lading thuis. 's Middags kwam nog een vriendin theeleuten bij mij, altijd gezellig, de honden en katten lekker bij Sven in de tuin. Zo grappig, Shannado kom om de haverklap ff buurten of alles nog oke gaat LOL.


Donderdag zijn we dus ook langs de Jamin geweest, heerlijk Jelly Beans <3

Opmerkingen
Plaats uw commentaar
: