Week 19

Zondag
Ja, het begin van onze zondagochtend is toch heel vaak hetzelfde, wat uitslapen en rustig aan opstarten. En wat knap, Shere Khan heeft ook tot ongeveer 8.15 uur geslapen!! Vanavond extra snackjes voor hem! Heel vaak is hij al rond 5.15 uur wakker (dan beginnen de vogels lawaai te maken ongeveer), maar als ik pech heb meldt hij zich de eerste keer al om 3.15 uur auww hihih, hij gaat dan wel weer slapen gelukkig, maar we moeten eerst ff flink knuffelen en hij wil dan gewoon bij me liggen. Ik heb daar niet altijd zin in, vindt hij (meestal) ook prima, gaat hij weer op zich zelf liggen, een enkele keer is hij behoorlijk volhardend.

Daarna lekker met de honden op pad, het is weer prima weer dus we gaan lekker een stuk wandelen, eigenlijk vaste prik op zondag (of het moet echt keihard regenen, dan hebben de honden er ook geen lol in). Rest van de dag wat aan rommelen, de dieren weer lekker in de tuin, Shere Khan krijgt een rat te eten die hij het huis door mept (tot ik hem in kleine stukjes knip, dan gaat hij lekker eten).In de avond gaan we nog een extra ronde lopen met Savanne, Shannado blijft thuis omdat ze een extra grote ronde niet aan kan (zij loopt alle dagen een vrij constante afstand, ineens extra wandelingen daarbij doen, lukt gewoon niet meer). Het is rond 19.00 uur nog best warm, wel lekker! Maar ik heb wel een ijsje verdient vind ik als we thuis zijn :-)

’s Avonds alvast bezig met bestellingen en de route, het wordt een hele drukke week.


Schoonebeek staat bekend om zijn Jaknikkers, sinds enige tijd staan er in de omgeving van Schoonebeek, dit soort torens, de 'moderne' jaknikker ;-) hiermee halen ze nu olie uit de grond


Maandag
Bestellingen, mail en telefoon, zo is de maandag ongeveer, druk en chaotisch, heel veel telefoon. Sven is rond de middag al weer thuis en werkt de rest van de dag thuis, reuze handig met dingen pakken in de vriescel (anders doe ik het zelf wel, ook al staat het te hoog of staan er te zware dozen bovenop), ik kan lekker doorwerken maar schiet toch niet zo op als ik had gewild, maar de kop van de week is er weer af.


Dinsdag
Zoals al eerder geschreven, het is een hélé drukke week, ik word daar altijd een beetje paniekerig van, komt het wel op tijd af, red ik het wel enz. enz. !? Dus vandaag flink de shcouders eronder en bestellingen maken, ‘gelukkig’ weinig telefoon en ook geen klanten die bestellingen komen afhalen (euh of vergeet ik iemand ?P), dus ik kan flink doorwerken, aan het eind van de dag heb ik gelukkig meer gedaan dan aan het begin van de dag gedacht, dus dat is altijd heel lekker, anders blijf ik zo stressen, nu kan ik lekker ontspannen en me voorbereiden op morgen :-)

’s Avonds weer een stuk gewandeld, we zijn het mooie Schoonebeek aan het ontdekken, met de auto eerst ergens naartoe rijden en dan een aantal kilometers lopen. We zien nog 2 reeën maar helaas is de afstand te groot om ze met de iPhone op de foto te zetten.
En dan komen we ook nog een oude jaknikker tegen


Woensdag

Vandaag zijn we uitgenodigd op de bruiloft van Harry en Lammijne, ik stond al vroeg in de badkamer om mijn haar te doen. Ik draag mijn haar altijd in een staart omdat ik echt helemaal kriegel wordt van haar in mijn gezicht, maar vandaag wilde ik het heel graag los dragen, omdat ik dat eigenlijk veel mooier vind dan een staart. Dus ik ging met een ‘curling wand’ krullen maken bij mezelf. Dus na een dik half uur had ik een prachtig bos krullen, maar al gauw irriteerde het al weer (hahah ramp op 2 benen dat ik ben). Dus na nog langer in de badkamer doorgebracht te hebben, met de honden lopen en daarna mijn kleding aan, mijn haar toch maar in een staart met 2 losse plukjes (hahah en een lamme arme van de hele tijd die krultang in mijn haar houden). We moesten naar Oostum, daar staat een heel klein kerkje en daar werd de ceremonie voltrokken, het was prachtig, Harry en Lammijne zagen er prachtig uit, de buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand was erg grappig. Daarna gingen we naar Kaap Hoorn om wat te drinken en taart te eten (oh die taart was echt mega super lekker). Ik vond het een mooie en bijzondere dag.

In de avond nog op verjaardag , ook daar was het erg gezellig en heb ik alweer taart gehad!! Morgen dus maar een extra grote ronde lopen ;-) Ik was mega moe toen ik thuis kwam, maar een erg leuke en gezellige dag gehad.
Donderdag
Vanmorgen de ‘zondag’ ronde met de honden gelopen, Shannado had er flink zin in, dus ze liep lekker mee (Savanne doet dit altijd ;-) ). Daarna wat omlummelen en wat internetten. Daarna bezig met bestellingen die nog gedaan moeten worden. Lekker opgeschoten, morgenvroeg nog 2 bestellingen en dan is het klaar voor deze week. Morgenmiddag een aantal afhalers, een paar bestellingen bezorgen en ff wat ruilen in Emmen. Vanavond weer een stuk gelopen, de 3e keer deze week (Sven is ook nog 1 keer alleen gegaan), dit keer door het Westersebos in Schoonebeek, Schoonebeek heeft echt prachtige stukken.\
En SK die lag er weer fraai bij ;-))


Vrijdag
De laatste bestellingen doen van deze week, begin van de middag komen een aantal klanten afhalen en daarna gaan Sven en ik ff samen op pad om een paar bestellingen te bezorgen en ff te winkelen in Emmen, ff wat terug brengen en een paar boodschapjes doen. Als we terug zijn nog wat mail beantwoorden en de laatste dingen doen voor de route van zaterdag (Snacks klaar leggen enz.)


Huggy met 'rode pluimen' aan/tussen zijn tenen, SK is straks kaal :-(


Zaterdag
Ik heb route en Sven viert zijn 40e verjaardag!! Hij gaat ff naar zijn ouders en zijn plan was om daarna een wandeling in de omgeving van Nunspeet te maken maar het weer werkt niet echt mee, dus hij gaat richting huis. Mijn dag begint voorspoedig maar daarna denk ik dat ik een verkeerde doos bij een klant heb bezorgd, maar dit blijkt op goed geluk toch goed gegaan te zijn (euhhh kromme zin), op 1 doos blijken 2 namen te staan, mijn navigatie geeft het niet goed aan en ik blijk bij het verkeerde huis te staan met de bestelling LOL (huizen en hofjes die echt exact op elkaar lijken, dus hup bestelling weer in de auto en 50 meter verder sta ik wel bij het goede huis LOL. De man die open deed keek mij ook heel verbaast aan hihi. Het was een lange en drukke dag.

Kenmerken :  Week
Opmerkingen
Plaats uw commentaar
: