Week 21

Zondag
Een dag waar we lang naar toe hebben geleefd. Shannado viert vandaag haar 13e verjaardag!!! Hoe bijzonder is dat!? Een Cane Corso, die 13 jaar wordt, hoeveel zouden haar zijn voorgegaan in ‘goede gezondheid’ en hoeveel zijn er op dit moment van deze leeftijd, of ouder in Nederland? We hadden het er heel kort over afgelopen vrijdag met dokter Mandigers van De Wagenrenk en ja, ook hij vond dit vrij uniek. Dus wij vieren vandaag Shannado haar verjaardag, beginnend met een verjaardagswandeling. We gaan richting het hertenkamp op Schoonebeek, Shannado loopt heel graag die kant op. Bij het gemeentehuis zet ik haar ff op de foto, daar is een behoorlijk hoog muurtje waar je aan 1 kant makkelijk op kan stappen (de andere kant is dus hoog) wil mevrouw muts dus zo op dat hoge muurtje springen ipv even naar boven te lopen waar ze er zo op kan stappen, dat ging dus bijna mis, ze komt gelukkig goed terecht. Savanne flikt vervolgens hetzelfde maar die kan nog een stuk beter springen dus die jumpt er wel zo op.

Thuis gekomen krijgt ze haar normale eten en dan is het helaas echt pech voor haar, want ze moet nog gewassen worden met de speciale shampoo voor haar plekken op haar kont, fijne verjaardag meisje! Ze vind het gelukkig niet mega erg het wassen, ze ondergaat het goed.

Daarna staat de taart klaar, ja ik heb een echte taart gehaald, de taart was helaas een beetje verongelukt, maar smaakte er niet minder om (al was het wel een beetje droog). Shere Khan is nog steeds bij Lammijne en Harry en vermaakt zich daar prima, maar omdat Éowyn nog niet krols lijkt te worden, spreken we af dat we hem maandag gaan halen, oh heerlijk ik hoop dat hij net zo blij is om mij/ons te zien dan dat ik ben om hem weer te zien. Het is zo’n heerlijk mannetje, hij wordt echt gemist hier, maar tegelijkertijd wordt ik heel erg goed op de hoogte gehouden hoe het met hem gaat, krijg foto’s, mail, whatsapp enz. Dus wat dat betreft helemaal niets te klagen, maar het is wel stin in huis zo zonder hem.


Maandag
Jaaaaaa vandaag ons mannetje weer ophalen!! Oh erg toch, niet even zonder je kat kunnen! Naja, ik denk dat velen het begrijpen, ik ben blij dat wij hem op gaan halen. Rond de middag zijn we dus in Groningen, ff kletsen met Harry en Lammijne en daarna gaan we naar boven waar Shere Khan met Tinkle op ons zit te wachten <3 zo lief, samen zitten ze op het bed op ons te wachten, in die kleine week zijn het echt vriendjes geworden en zo was Shere Khan ook niet alleen. Hij is ook blij om ons te zien gelukkig. Het afscheid valt hem volgens mij wel zwaar, op de terug weg in de auto zit hij de hele tijd te mauwen. Weer terug thuis gaat het ook helemaal prima, zelfs Thunder doet niet lelijk naar hem (oke, 1 keer blazen maar dat is het), normaal kan Thunder toch flink uit zijn doen zijn als 1 van de anderen weg is geweest (bij dierenarts bezoek bv). Huggy is ook erg blij dat zijn vriend er weer is. Nu kan het wachten beginnen, is Tinkle zwanger of niet!? En als ze zwanger is, kan het hele lange wachten beginnen, ontzettend leuk en gezonde spanning allemaal.

En wat later op de middag kwam Shere Khan ff bij mij om te knuffelen, ik nam hem ff in mijn armen en zowaar meneer begon te spinnen!!! Ohhhh dat was echt een enorm geniet moment, hij spint nooit beneden en nu dus ineens wel (heeft hij van Tinkle geleerd volgens Harry ;-) ). In de avond deed meneer het nog een keer!

Verder heb ik mijn hotel en vlucht geboekt voor mijn trip naar Engeland! Heel erg zin in, ook wel weer een beetje spannend (gezonde spanning), ik ga namelijk helemaal alleen! Maar mijn eerste vakantie dag vlieg ik dus naar Londen. Nog 9 weken ;-)


Dinsdag
Vroeg op, Sven zijn auto moet naar de schade herstel! Oeiiii een tijdje terug ging ik nog ff winkelen in Groningen en de parkeergarage was niet flexibel en gaf niet mee, ik had dus een hele mooie kras over de auto heen getrokken (nu is die parkeergarage ook wel mega krap ;-) ). Dus voor mij geen parkeergarage Centrum – Pelsterstraat meer, maar de stuk ruimere Casino parkeergarage, wel zo veilig voor de auto. Daarna gingen we richting de Fysio, auww auww auww ik heb al een tijdje weer flink meer last van mijn rug en linker heup en het werd duidelijk waarom,  mijn linker SI gewricht zit weer behoorlijk vast. Na de behandeling voelt het meteen al wat beter, daarna nog een privé trainingssessie met mijn personal trainer, afgemat gaan we richting huis.Woensdag
Bestellingen, mail enz. Een druk dagje, maar moet ook ff wat tijd voor rust inbouwen, ik merk dat mijn SI al weer wat vaster gaat zitten doordat ik meer pijn krijg. Beter luisteren dus wat mijn lichaam aangeeft, maar ik luister de laatste tijd niet zo goed heb ik gemerkt, niet handig!


Donderdag
Hierdepiep Hoera!!! Shere Khan is jarig en viert zijn eerste verjaardag! Één jaar alweer, wat gaat de tijd hard. We merken dat hij veel meer zin en tijd heeft om te knuffelen, hij neemt er echt de tijd voor en geniet er ook zichtbaar van, heel leuk om te zien en te ervaren. Uiteraard krijgt hij zijn favoriete eten (Haaks Barf rund).
Vrijdag en zaterdag

Ik doe de laatste bestellingen die ik zaterdag moet bezorgen. Vrijdagavond wordt Shannado weer gewassen. Zaterdag bestellingen bezorgen, als ik thuis kom ff wat drinken en dan door naar de verjaardag van mijn nichtje en neefje. Ook kleine kindjes worden groot, mijn nichtje is al weer 10 jaar en mijn neefje 6. We zaten buiten en dat was best fris! Alhoewel er ook een paar in t shirt zaten.


Eindelijk een beetje gezellig weer, dus lekker alle beesten de tuin in (behalve Shannado, die blijft lekker binnen liggen)Een hoekje wat steeds zeer uitgebreid besnuffelt moet worden, het ruikt daar schijbaar bijzonder lekker'Lekker' gras eten, daar houden ze toch ook allemaal van, met als je geluk hebt 3 kotsende katten binnen, deze keer ging het goed gelukkig!Thunder zijn favoriete plekje (als hij eenmaal klaar is met gras eten), hier zit hij heerlijk naar de straat te kijkenEn van zo een flinke tijd buiten zijn wordt je best sloomJammer dat de foto wazig is, maar ik vind het te leuk om niet te plaatsen

Kenmerken :  Week
Opmerkingen
Plaats uw commentaar
: