Week 22

Zondag
We starten met de gebruikelijke zondagochtend wandeling. Shannado loopt goed mee, dat is toch echt wel een geniet momentje van de week, een heerlijke lange wandeling op het zeer rustige Schoonebeek. Euhmm voor de rest doe ik weinig nuttigs denk ik.
Maandag
In de ochtend heb ik een afspraak, ik moet er wel een stukje voor rijden, heerlijk van de natuur genieten door Overijssel en een stukje Duitsland. Als ik terug ben, bestellingen maken en de mail beantwoorden.


Dinsdag
Nu is vroeg uit bed niet echt mijn ding ;-) maar op dinsdag is het vroeg uit de veren en op pad richting Woerden voor een trainingssessie met mijn personal trainer, ja die had ik dichterbij huis kunnen zoeken, maarja als iemand goed is (en als je al zolang ellende hebt met je rug), ja dan wil je er wel een stukje voor rijden. Na de training voelt mijn rug heerlijk :-)) Op de terug weg laden we nog wat vlees in. Ohja en we gaan nog ff langs de Volvo dealer, al ben ik er wel bij, maar ben al finaal versleten en erg moe. Maar ons bezwaar tegen deze auto (te hoge instap voor Shannado) is weg, ze kan via de achterdeur in de auto stappen, ipv via de koffer, met een beetje geluk hebben we dus voor de vakantie een nieuwe auto.


The reformer bij Pilates


Woensdag
Een leverancier dagje, al vroeg worden er 3 pallets vlees gebracht, Sven heeft zijn ochtend beweging weer gehad ;-) Ik had Shere Khan rond 5.00 uur naar beneden gebracht, hij bleef maar bezig met mij likken (Oh ik vind je zo lief vrouwtje! Echt heel erg lief!! De aller aller liefste!! Euhhh ja nu weet ik het wel, mag ik verder slapen aub!?) Gelukkig heeft hij dit niet heel vaak ;-) en als hij het wel heeft breng ik hem naar beneden wat hij ook helemaal niet erg vind, hij slaapt gelukkig ook best vaak gewoon tot 7.00 uur of nog later ;-)

Later op de morgen komt er nog een ander leverancier met wat vlees. Gelukkig is het droog! Ik ga ff lekker met de honden op pad en als ik terug kom wassen we Shannado voor de 3e keer. Komende vrijdag gaan we op controle bij de dierenarts. Verder bestellingen maken, een aantal mensen komen hun bestelling afhalen, veel mail en telefoon.


Donderdag
Bestellingen maken, bezorgen en mail beantwoorden. Sven haalt voor mij een nieuwe camera, voor als ik straks naar Engeland ga, ik wil dan niet met mijn spiegel reflex rondzeulen, dat dit is me echt veel te zwaar. Dus nu een klein cameraatje die zo in je jaszak past. En een nieuwe TomTom :-)) die andere was echt oud, ik denk al 4 jaar, dus tijd voor een nieuwe.


Helemaal bovenin de krabpaal is toch wel 1 van Shre Khan's favoriete plekjes en in deze houding kan je hem bijna uittekenen, zo kan hij lekker alles overzien <3


Vrijdag
Vrijdagavond gaan we op controle bij de dierenarts met Shannado. Sven stond om 18.10 uur bij de dierenarts voor de deur en was toen de 3e!! Om 19.00 uur als de praktijk opengaat stonden er inmiddels 11, zooooo een hele drukke vrijdagavond voor de dierenarts. Gelukkig gaat het met Shannado haar plekken de goede kant op, ze moet nog 1 keer gewassen worden en dan is het klaar. Ik dacht zelf dat de plekjes nog niet heel erg waren opgeknapt, maar met een lamp met vergrootglas konden we nieuwe haartjes zien doorkomen, dus dat komt goed!


Zaterdag
Shere Khan is niet helemaal lekker, hij wil niet eten en even later braakt hij wat uit, het lijkt op een haarbal en stinken, brrr echt heel erg goor. Ff de twijfel, kunnen we wel weg gaan als het mannetje niet lekker is, maar we besluiten toch te gaan. Ook Huggy lijkt niet helemaal fit, hij eet wat langzamer dan ik van hem gewend ben en hij wacht 'braaf' tot hij zijn eten krijgt, normaal is het eten op voordat ik zijn bordje neerzet.

Wij gaan een dagje op pad, Sven wil al heel lang een keer naar Park De Hoge Veluwe en vandaag is het eindelijk zover ;-)) De bedoeling is om daar een wandeling te gaan maken, maar ik had op de website gezien dat ze in het park 1700 gratis fietsen hebben staan, dus als we er zijn besluiten we een fiets uit het rek te pakken en te gaan fietsen. Het is fris, geen zonnetje, maar prima te doen. Het is niet al te druk, dus dat fiets ook wel prettig. Helaas is het Jachthuis gesloten omdat het wordt gerenoveerd, dat is echt wel een mooi gebouw. Verder zien we weinig spannends (geen wild of andere dieren, ohja 1 vogel heb ik gespot).

Op de terug weg besluiten we Tapas te gaan eten in Zwolle, goed plan!! Alleen zitten beide tapas restaurants die ik kan vinden op internet al vol, dus staan we voor Piet snot in Zwolle, toch maar naar huis en een pizza halen in Dld. Shere Khan is nog steeds niet lekker, hij wil nog niets eten. Wel wil hij in de loop van de avond wat gedroogd kip (zijn nieuwe favoriete snackje, Cosma gedroogd kip van Zooplus), dus hij krijgt wel iets binnen en verder heeft hij niet meer gespuugd.

Kenmerken :  Week
Opmerkingen
Plaats uw commentaar
: