Week 23

Zondag
Na de gebruikelijke wandeling is het heerlijk weer om te relaxen in de tuin. Verder wordt het een razend drukke week, dus ik doe alvast wat werk.
Maandag
Hieperdepiep Savanne viert haar 11e verjaardag vandaag!
Zoals ik al schreef, is het een hele drukke week dus meteen aan de slag met bestellingen en later ook de mail. In de avond met Huggy naar de dierenarts, want hij is echt niet lekker, ligt de hele dag al in zijn mandje en kijkt echt ziek uit zijn ogen. Ik had in de middag zijn temperatuur nog opgenomen en die is oke (al voelt hij wel heel warm, veel warmer dan normaal). Maar 's avonds bij de dierenarts blijkt hij toch koorts te hebben 39,9, dus vandaar dat hij lang niet fit is. Ook is hij licht uitgedroogd, niet ernstig, maar hij krijgt toch wat extra vocht toegediend, ook een prik voor de koorts en wat pillen mee en we kunnen weer naar huis.


Dinsdag
En ook vandaag hebben we een jarige, Huggy viert zijn 8e verjaardag. Gelukkig gaat het al weer wat beter met hem.
We gaan al vroeg op pad richting fysio, de behandeling van 2 weken terug heeft mij wel goed gedaan, ik krijg ongeveer dezelfde behandeling en ook wordt er nog wat binweefsel losgemaakt (auuuwww). Daarna een trainingssesie met mijn personal trainer. Ook nog ff wat boodschapjes doen, waaronder een nieuwe thermometer, ik wil zeker weten dat ik een goede in huis heb, de andere is toch al heel wat jaren oud.


Woensdag
Shannado heeft aquatraining, ze vindt dit zo ontzettend leuk (oh dat heb ik vast al 100x geschreven <grijns>), maar het is echt zo, samen op pad wat kan ze daar van genieten en als we er zijn, wordt ze eerst nagekeken, dat stuk kunnen we beter overslaan vindt Shannado, meteen in de bak is veel beter. Ze doet het weer ontzettend goed en heeft heel veel lol.Als we weer thuis zijn ga ik verder met bestellingen voor zaterdag.

Eind van de middag naar de tandarts en die is ook weer dik tevreden, geen gaatjes!


Donderdag
Bestellingen en mail, Thunder is een zeer gewaardeerde hulp, zo handig ook en het ligt ook zo lekker :-(

En tja dit is mijn werk plek bij de pc, wat een puinhoop eigenlijk LOL Al ruim ik het 10 x per week op, krap een dag later is het weer chaos.


Huggy op zijn favoriete plekje in de tuin (al heeft hij meer van dit soort plekjes) ideaal om te vogels te bekijken en zelf niet gezien te worden, soms kan je hem dus bijna niet vinden en de schurk blijft ook lekker stil zitten als je hem roept.

Vrijdag
Ik doe de laatste bestellingen en wat huishoudelijke klussen.
Zaterdag
Sven en ik gaan beide op pad om bestellingen te bezorgen. Ik heb een nieuwe Tom Tom, maar 1 adres kent hij niet, dus ik rij gigantisch verkeerd, 'sta' wel op de kruising met de weg, maar ik ben op de snelweg :-( lekker handig maar niet heus. Ben dus wat later thuis dan verwacht.

Ja dan hebben we ineens 4 katten, we hebben een loge :-)) Éowyn van Harry & Lammijne komt 2 weekjes bij ons logeren ivm de vakantie van Harry & Lammijne. Lady ëowyn, wat een heerlijk dametje, moet natuurlijk nog ff wennen, maar als ik haar 's avonds haar eten breng eet ze meteen alles op en wast netjes haar bakje <3 ohh ik hou van katten die zo lekker eten en voor een snackje is ze ook wel te porren, Shere Khan moet dus zijn geliefde Cosma kipsnackjes met Éowyn delen LOL

Kenmerken :  Week
Opmerkingen
Plaats uw commentaar
: