Week 24

Zondag
Lekker uitslapen, ik breng Shere Khan rond 8.00 uur naar beneden want hij vindt me weer eens erg lief (ohhh hij kan zo ontzettend hard over je gezicht likken, niet prettig als je nog ff wilt slapen). Daarna starten we langzaam op, Éowyn is echt een voorbeeldige loge (klopt op hout hahaha), we hebben haar helemaal niet gehoord en als ik haar eten geef valt ze meteen weer aan. Het dametje gaat lekker de boven verdieping verkennen en je ziet dat ze steeds meer op haar gemak is. In de loop van de middag komt ze ff lekker bij me op bed liggen. De jongens gaan nog ff een tijd de tuin in, maar rond om ons zijn ze aan het barbecueën of wat daar voor door moet gaan, de dikke stink rook trekt aardig ons huis in (niet eens de lekkere gebraden vlees lucht dat het water je in de mond loopt), dus de jongens maar weer naar binnen. 's Avonds gaat Sven met Éo spelen, ze is een stuk rapper dan hij verwacht LOL. Na het spelen is het tijd voor een flinke kroel beurt en na het eten, voor het slapen gaan, heeft ze echt een knuffel aanval lijkt het wel, ze is echt helemaal kroelerig en schurkt het bed over. We horen ook een paar keer een wat hardere mauw, hmmm zal de dame toch krols worden binnenkort? En verder doe ik weinig, ik had wel wat op de planning, maar dat moet later deze week maar, heerlijk een zondagje lamballen.
Maandag

Ik heb weer een afspraak in het Twenterland. Er zijn vele wegen naar Rome, zo ook van Schoonebeek richting Twente, want ik rij een totaal andere route dan de vorige keer (oke andere navigatie maar toch). Op de terug weg ff langs wat winkels in Duitsland. Alleen wat erg 'stom' is, er zijn best veel winkel gesloten tussen 12.30 en 14.00 (of iets wat in de buurt daarvan komt), niet de grotere supermarkten uiteraard, maar dierenwinkels, apotheken, andere kleinere winkels, het is dicht. Als ik weer thuis ben eet ik mijn gekochte Duits broodje en ga daarna ff lekker met Éowyn op bed liggen, het valt me op dat ze wat harder gaat mauwen, in de loop van de dag lijkt dit steeds erger te worden, ik heb toch echt het idee dat ze overduidelijk krols aan het worden is. We zullen het zien hoe het morgen is. Verder wat mail en bestellingen, de normale maandag dingen.


Onze loge Éowyn


Dinsdag
Rond het middag uur vertrekken wij richting Woerden voor een trainingssessie. Éowyn is flink aan het roepen (naar Shere Khan?), omdat wij rond het middag uur weggaan, moeten ze geduld hebben tot in de avond. Dan mogen ze elkaar ontmoeten (al moet ik heel eerlijk zeggen dat ze elkaar al 2 keer gezien hebben, Shere Khan is zo ontzettend rap met door de deur schieten, dat ze al 2 keer neus aan neus stonden en dat ging al prima). Op de terug weg uit Woerden hebben we de pech om in de file te komen, even overdenken we nog een bezoekje aan Sven zijn ouders, maar besluiten toch door te rijden, nadat we thuis zijn voorzien we eerst alle dieren van eten en daarna mogen Shere Khan en Éowyn elkaar ontmoeten. Nou volgens mij is het liefde op het eerste gezicht, want na een kwartier ongeveer is de eerste dekking een feit. Ik had Lammijne een sms gestuurd over de eerste dekking, die viel zowat van haar stoel LOL Éowyn is een tijdje niet krols geweest, dus ze was zeer verbaast dat ze hier zo snel krols was LOL. Gelukkig voor ons is de nacht redelijk stil, we horen ze 2 keer.


Woensdag
Shere Khan is helemaal dol op zijn meisje Éowyn, ze hebben een leuke dag samen, laten we het daar op houden ;-) Gelukkig willen ze beide goed eten (Éowyn zeer goed, dat is echt een vreetmonstertje ook, net als Thunder en Huggy), Shere Khan eet voor zijn doen en zeker met een krolse dame in de buurt ook goed. Ik doe wat bestellingen, werk de mail bij en verder doe ik het rustig aan. Mijn rug is echt bagger.


SK is moe :-)


Donderdag
Poehh een gebroken nachtje, tot 4.30 uur ongeveer redelijk geslapen, daarna zat SK aan de deur te krabben, hij wilde uit de kattenkamer. Nou prima, mag jij bij ons 'slapen' nee ook niet goed, zat hij aan de andere kant van de deur te krabben. Dus daarna kwam er weinig meer van slapen. Ik doe verder weer rustig aan, mijn rug is ietsje beter, maar het is verstandig om nog ff mijn rust te nemen. Shere Khan is echt moe, je ziet het hoe hij ligt te slapen, maarja niet zo gek natuurlijk. In de avond gaan we ff naar de Kaufland in Meppen, waren we al een tijd niet geweest, had ik ff zin in. De katten hebben een nieuwe favoriete snack 'Catisfactions' die zijn er in verschillende smaken, dus daar nemen we een paar zakjes van mee.


Zijn ze niet schattig samen? Het lange afwachten is begonnen ;-)


Vrijdag
Shere Khan en Éowyn hebben bij ons geslapen afgelopen nacht, dat ging best goed. Al was Éowyn vanaf 4.30 uur ongeveer (als de vogels beginnen te fluiten en het licht begint te worden), wel wat onrustig (mauwen en ronddribbelen), maar gelukkig gaat ze op een gegeven moment toch weer lekker liggen slapen. Shere Khan ook even gewogen en hij is idd toch wel wat afgevallen, je voelt dat meteen zo goed bij hem. Niet veel, 2 a 3 ons, maar hij heeft al weinig vetjes, dus je voelt het meteen bij hem. Eind van de middag nog wat bestellingen bezorgen en in ga ff langs een dierenwinkel een dorp verderop, daar zie ik dat de 'Catisfactions' wel erg voordelig zijn en er gaat nog eens 20% af, ik ben wel een Hollander he, dus ik koop nog wat zakjes.

De katten vinden deze snoepjes ontzettend lekker en zijn helemaal wild van de Cosma snackjes, die worden door SK en Éo bijna uit mijn handen getrokken, die Cosma snackjes hebben ze bij Zooplus en het is gedroogd vlees of vis.


Zaterdag
We doen rustig aan, waren van plan om Sven zijn ouders een bezoekje te brengen maar die waren al van visite voorzien, dus dan gaan wij een andere keer.
Eind van de middag gaan we richting Zwolle, we gaan tapas eten bij Las Rosas (wel reserveren van te voren, want een paar weken terug hadden we pech en zaten ze vol), het eten was heerlijk en het toetje was helemaal geweldig :-) Hier gaan wij nog wel een keer weer naartoe.


De eerste ronde van de tapas, ik vergat bijna een foto te maken, maar dacht, dit kan nog net, van de 2e ronde heb ik geen foto


Mijn toetje cheesecake, echt het was HEERLIJK, alleen daarvoor al zou ik terug gaan, alleen staat dit niet op de kaart, dus afwachten wat ze naast de kaart die dag nog hebben


Sven zijn 'ijsje' die kreeg hij dus niet op LOL en we moesten vreselijk lachen omdat hij 3 bolletjes ijs had besteld en er dan zo'n enorm bord aankomt

Kenmerken :  Week
Opmerkingen
Plaats uw commentaar
: