Week 25

Ik had nog geen blog geschreven, maar dat kan toch eigenlijk niet he! Het was een ontzettend leuke week, met een heerlijke loge, dus ik ga toch nog wat dingen vertellen. Het wassen zoals op onderstaande filmpje ging de hele week over en weer, dan zat SK Éo te wassen, het volgende moment was het andersom.

Shere Khan en Éowyn bleven elkaar toch erg leuk vinden (te leuk, Shere Khan wilde meer dan alleen vriendschap zeg maar), dus vanaf vrijdag hadden we ze gescheiden als wij niet goed op konden letten. Maar ook al waren we erbij, toch zagen we dat er soms toch meer interesse was, dus dan gingen ze weer ff apart. Éo liet het ook steeds toe en af en toe kwam het ook wel van haar kant. Vanaf dinsdag ging dit beter, toen zag je duidelijk dat Éo hem begon af te weren en dat de interesse verdween, ze crosten soms samen door het huis en lagen ook heerlijk samen te slapen.


|

Wat hebben wij ontzettend genoten van Éo en SK samen en je zag Shere Khan ook heel erg genieten, net of hij toch veel meer had met Éo die hij nog maar net kenden, dan met Thunder & Huggy. Daar gaat hij ook perfect mee om, maar samen slapen zie ik ze al lange tijd niet meer doen. Éo is een ontzettend lieve dame, echt een klein vreetschuurtje, je kan het niet bedenken of ze lust het (oke geen muizen vertelde Lammijne, maar verder schijnt ze alles te lusten), daar kan ik toch echt van genieten hoor, zet het maar voor en een paar tellen later is het op.


Lekker onder een dekentje kruipen of toen het 35 graden was, tussen ons dekbed die opgevouwen naast het bed lag


En met een Somali in huis heb je altijd lol, ze maken je echt aan het lachen en ze weten altijd iets nieuws uit te vinden, Éo vond mijn kast ook wel een goede 'mand', lekker liggen op de rommel plank.


Vrijdagmiddag had Shannado een afspraak in De Bilt, we werden gebeld of we een uurtje eerder konden komen omdat er iemand had afgezegd, geen probleem, dus wij waren er om 15.15 uur. Helaas was de afspraak voor ons 3 kwartier te laat (het was die dag gekkenhuis qua files), dus uiteindelijk waren wij pas om 17.00 uur klaar. En toen was het helemaal drama op de weg, we hadden een uur vertraging op de terug weg L nu hebben we iets anders gereden dan de gebruikelijk weg richting huis, dus we waren wel iets eerder thuis, maar nog steeds erg laat.


Shannado onder het 'energie' kleedje in De Bilt

Op zaterdag had ik route, toen ik weer thuis was, had ik mijn tas in de gang gezet en later toen Sven in de gang kwam lag daar dus een halve boterham, madam Éo had die uit mijn tas gehaald en opgegeten <oeps>
En als afsluiting nog een filmpje waar ze aan het spelen/stoeien zijn, het lange wachten is nu begonnen, is Éo zwanger en hoeveel kittens enz. enz. enz. de tijd zal het leren, voor nu kunnen we alleen afwachten en geduld hebben.

Kenmerken :  Week
Opmerkingen
Plaats uw commentaar
:
info@cattery-aruna.nl
Aangemaakt op: 5-7-2013 11:31
Heerlijk om te zien en te lezen! Zo fijn dat Éowyn en Shere Khan het zo leuk hebben gehad samen :-)).

Groetjes,
Lammijne