Week 26

Zondag
Wat huishoudelijke klussen doen, dat moet soms ook gebeuren he. En in de avond doe ik nog een stuk administratie. Verder lekker genieten van alle dieren.


Maandag
Was het tijd voor Éo om naar huis te gaan (helaas). Wat hebben wij ontzettend genoten van Éo, wat een makkelijke loge en wat een heerlijke dame, zo makkelijk, zo lief, kortom genieten. Voor Éo is het echt wel tijd om te gaan, we merkten de laatste dagen dat ze héél graag de huiskamer in wilde, maarja voor zo’n korte logeerpartij ga je niet alle dieren aan elkaar laten wennen, we hadden dus de afgelopen 2 weken 2 groepen en Éo was boven met meestal SK als gezelschap. Maar Éo wilde dolgraag ook de huiskamer enz. verkennen, een paar keer was ze door de deur geglipt en stond oog in oog met Shannado, daar leek ze totaal niet van onder de indruk (Shannado zag geen verschil in Éo of SK denken wij haha).


Dinsdag
Fysio en een trainingssessie met mijn personal trainer, daarna nog wat vlees bezorgen voor All Animal en de dag is weer om. ’s Avonds nog wat mail bijwerken.
Woensdag
Sven werkt thuis, ik ga een aantal bestellingen bezorgen en naar Emmen om pasfoto’s te laten maken, over 4 weken zit ik al in Engeland en ik heb geen geldig identiteitsbewijs, zaak om er werk van te maken dus, anders kan ik straks niet eens gaan. Als ik thuis kom nog wat bestellingen en mail doen.


Donderdag en vrijdag
Bestellingen, mail en afspraken buiten de deur, mijn dagen zijn goed gevuld. Verder is het een saaie week, ik heb bijzonder weinig foto's gemaakt.


Soms gaan ze ook op de meest logische plekken liggen, onder Thunder liggen ook nog diverse speeltjes, dus of hij echt lekekr ligt!?


Zaterdag
In de ochtend komen en nog diverse mensen een bestelling afhalen en daarna weekend!! Heerlijk. Ik ben ontzettend aan vakantie toe, dus ik kruip ook nog ff in bed om een ‘schoonheidsslaapje’ te doen, het is maar goed dat Sven me wakker maakt, ik kan echt dagen slapen op dit moment. Ook moet ik nog een koffer hebben voor de vakantie, we hebben een kleine koffer, maar die is toch echt te klein voor 4 dagen Londen en als ik nog wat leuke dingen wil kopen gaat dat echt niet passen, bij De Bijenkorf zie ik een voordelige Samsonite, dus die bestel ik.

Verder zie ik nog een heel leuk jasje bij Miss Etam, soms zie je echt dingen die helemaal bij je passen, dus die koop ik ook maar. Dinsdag komt het binnen als het goed is. Ohhh ik hou van internet shoppen, lekker van achter je pc de boel bestellen en wachten tot de bezorger komt om het te brengen. Naja ik hou ook wel van shoppen in real live, maar niet voor kleding haha.

Kenmerken :  Week
Opmerkingen
Plaats uw commentaar
: