Hij is er!

'Eindelijk' na lang wachten, werd Shere Khan vanmiddag gebracht. Thunder & Huggy zaten op de 'nieuwe' kattenkamer voor de eerste keer en Shannado & Savanne waren in de bijkeuken/schuur. Zodat Shere Khan op zijn gemak de woonkamer + keuken kon verkennen.
Wat is het een vrij en nieuwsgierig mannetje, stapt met zijn staartje in de lucht de kamer rond, gaat op onderzoek uit, springt en klimt op dingen, echt genieten!

Ook heeft hij al even kennisgemaakt met Huggy, we hadden Huggy ff naar beneden gehaald om al een korte eerste kennismaking te doen. Het ging echt super goed voor een eerste kennismaking, Shere Khan was wel wat onder de indruk van het formaat van Huggy en zat wat te blazen en brommen, Huggy zat wat te staren, maar het ging prima. Shere Khan wilde wel spelen met mij, dus die liet zich goed afleiden, zo kon Huggy op een afstandje kijken. Huggy wilde ook wel wat lekkers eten, dus bij beide geen grote stress.

Nadat Harry en Lammijne richting huis waren gegaan hebben we Shere Khan op de kattenkamer gedaan en de ‘rest’ weer in de huiskamer. Shere Khan heeft wat gegeten (kleine muizenhapjes) en water gedronken, de kattenkamer verkend, bij mij op schoot gelegen, gespeeld met het catit speelrail en daarna was het toch echt tijd om te slapen. Dus nu ligt hij ff heerlijk bij te komen van alle indrukken.


Het is een slechte foto met mijn telefoon, maar het geeft een idee.

Kenmerken :  Shere KhanKittenSomali
Opmerkingen
Plaats uw commentaar
: