Shere Khan 2 weken hier

En wat is het een heerlijk mannetje!!

Een ontzettend vrolijk, lief, ondeugend, actief, speels en schattig mannetje.
Hij kan heel grappig 'kletsen' is een goede hulp in de huishouding, want wat je ook doet Shere Khan staat met zijn neusje vooraan om je te helpen.
Muisjes vind hij ontzettend lekker en verder is hij op ontdekking qua rauwe voeding. Hij eet nu eigenlijk alles wat ik hem voorzet (maar soms is hij te druk/snel afgeleid om te eten).
Het leuke is (vind ik) Shere Khan heeft bij de fokker ook alleen maar rauw gehad!

Het eten ging de eerste week niet zo goed  met Thunder & Huggy als vreetschuren ten top, was dat stress voor mij 
Vorige week vrijdag wilde hij helemaal niet eten, 's morgens een paar hapjes die er vrij snel weer uitkwamen, een uur later ofzo kwam ook het water er weer uit wat hij net gedronken had  dus toen zat ik al met 1 been in de auto op weg naar de da. Maar heb mezelf tot rust gemaand, Shere Khan was uber fit, speels en actief, dus geen reden om meteen naar de da te rijden. Hij wilde alleen de hele dag niet meer eten  Dus ’s avonds heb ik een blikje opengetrokken (voor noodgevallen altijd een kwalitatief beter blikje in huis) en als een kitten een hele dag niet eet, vind ik dat wel een noodgeval

Na vrijdag gaat het eten super! We hebben meer regelmaat/ritme (hij was zo ontzettend snel afgeleid de eerste dagen) en hij eet gewoon.

Veel van onze 'regels' zijn ineens geen regels meer (geen katten op bed bv) bij het aanrecht staat een opstapje, want anders kan hij er nog niet op 
Het is ook een ontzettend knuffelkontje en kan spinnen als de beste, kortom helemaal verliefd en een heerlijk vrolijk mannetje die voor wat leven in de brouwerij zorgt.
Hij moest eerst ontzettend wennen aan Shannado en Savanne, eerste keer dat hij Shannado zag zat hij helemaal te bibberen. Maar nu, 2 weken later, heeft Shannado al een paar keer 'billenkoek' van Shere Khan gehad. Shannado is behoorlijk nieuwsgierig en wil gewoon eens heel goed aan hem snuffelen (lees flink haar neus in zijn vacht drukken) daar is Shere Khan nog niet van gediend en hij heeft dus al een paar tikken aan haar uitgedeeld. Met Savanne gaat het wel heel goed, want Savanne doet of Shere Khan er niet is.
Als Shannado en Savanne liggen te slapen gaat Shere Khan heel voorzichtig naar ze toe om eens aan ze te ruiken.

Met Huggy ging het vanaf het begin af aan al best goed, inmiddels heeft Shere Khan al diverse pogingen gedaan om Huggy in de houdgreep te nemen. Maarja 2,3 kg versus 5 kg, Shere Khan moet voorlopig nog het onderspit delven.

Thunder was ontzettend boos de eerste keren dat hij Shere Khan zag, zo zeg, blazen en ook behoorlijk brommen. Nu een kleine 2 weken verder gaat dat ook al veel beter, ze neuzen aan elkaar, lopen achter elkaar aan en heel soms zie je iets wat lijkt op een begin tot spel. Thunder is ook weer relaxt, vermaakt zich prima op de kattenkamer met alle speeltjes die er liggen.

Kenmerken :  Shere KhanKittenSomali
Opmerkingen
Plaats uw commentaar
: